képAz Európai Szakképzési Hét keretében online vetélkedőre hívjuk az érdeklődő általános iskolásokat. 2020. november 13-án egy-egy játékos tesztet tölthetnek ki a vállalkozó kedvű diákok. A tesztek az iskolánkban tanulható képzésekhez kapcsolódnak. Minden teszt 30 kérdésből áll és a megoldás maximum 30 percet vesz igénybe. Bármelyik teszt kitölthető, akár mind a négy is. A legalább egy tesztet hibátlanul kitöltőknek ajándékcsomagot küldünk.

Hogyan lehet részt venni az online vetélkedőben?

A teszteket kitölteni a Redmenta rendszerben lehet, miután a regisztráció megtörtént.

Lépések

Nyisd meg a www.redmenta.com weboldalt.

Kattints a „Regisztráció” gombra és regisztrálj! Ehhez meg kell adni az e-mail címedet, a nevedet, illetve természetesen egy jelszóra is szükség lesz.

A regisztráció után az e-mail címeddel és a jelszavaddal már be tudsz lépni a Redmenta felületére, ahol keresd meg az oldal tetején a „direktcím” gombot és kattints rá. Ezután kell az alábbiakban megadott direktcímet beírnod. A négy teszthez négy különböző direktcím tartozik, azt írd be, amelyik tesztet meg akarod oldani. Természetesen mind a négyet megoldhatod, ekkor négyszer kell direktcímet megadnod.

Tehát:

  • Erdész teszt: dvkonline776983
  • Informatika teszt: dvkonline46052
  • Turisztika teszt: dvk-onlin824304
  • Ügyvitel teszt: dvkonline280994

Ha beírtad a direktcímet, kattints az „Ugrás” gombra. Ez a művelet bevisz a csoportba, ahol majd a tesztet kitöltheted, de ehhez a „Jelentkezés a csoportba” gombra is kattintanod kell. A jelentkezésed a csoport vezetője fogja jóváhagyni. Kérjük, hogy legkésőbb 2020. november 12-én (csütörtökön) este 8 óráig regisztrálj!

A csoportokban a tesztek 2020. november 13-án, pénteken 00-tól 24 óráig oldhatók meg. Bármikor elkezdheted a teszt kitöltését, de csak 30 perc áll rendelkezésre.

Próbáld ki! Várunk szeretettel!