Felnőttoktatás – általános tudnivalók

Az iskolánkban meghirdetett, felnőttoktatás keretében szervezett képzésekre azok jelentkezhetnek, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. Ingyenes a képzés, amennyiben a képzésben résztvevő az első, vagy a második szakképesítését szerzi meg. A további esetekben tandíjat kell fizetni.

Nem számít szakképesítésnek a felsőoktatásban szerzett diploma!

Az alap munkarend esti formában szerveződik, ami azt jelenti, hogy egy héten három alkalommal - délutánonként - folyik az oktatás. Mivel azonban a 2020/21-es tanévtől lehetőség van az előzetes tudás, vagy gyakorlat beszámítására, ezért egyéni tanrend is kialakítható.

A felnőttoktatásban a felvétel jelentkezés alapján történik. A felvételről vagy átvételről az iskola igazgatója dönt. A felvételt nyert személy az iskolával tanulói jogviszonyban áll. A tanulói jogviszony a beiratkozás napján jön létre. A tanuló a tanulói jogviszonyon alapuló jogait az előbbi időponttól kezdve gyakorolhatja. A tanulói jogviszonnyal rendelkező tanuló diákigazolványra jogosult.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet. A jelentkezési lap kapható az iskola titkárságán, illetve letölthető a honlapunkról.

A kitöltött jelentkezési lap leadható személyesen az iskolában, vagy elküldhető e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A jelentkezés határideje: 2021. augusztus 24.

Az egyes képzések a megfelelő létszámú jelentkezések esetében indulnak.

Letölthető jelentkezési lapok

Felnőttoktatás keretében a 2021/22-es tanévre az alábbi képzéseket hirdetjük meg

  • Vállalkozási ügyviteli ügyintéző (5 0411 09 01)
  • Informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikus (5 0612 12 02)
  • Erdésztechnikus (5 0821 17 02)