Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a lista még nem a végleges felvételi eredményt jelenti, kizárólag a jelentkezők általános iskolai tanulmányi jegyei alapján meghatározott rangsort mutatja. A felvehető tanulókhoz sorszámot rendelünk. Nem kapott sorszámot az a tanuló, akit eredményei alapján elutasítunk. A sorszámmal megjelölt tanulót felvesszük, amennyiben a megadott létszámkeretbe belefér. Biztosan nem nyer felvételt az a tanuló, akit már az ideiglenes felvételi jegyzéken is elutasítottunk.

Fontos!

Az 1-32. helyek valamelyikén (pl. a 14. helyen) rangsorolt tanuló biztosan bekerül egy 32 fős osztályba, amennyiben azt az első helyen jelölte meg, vagy ha elutasítják azon a helyen, amit előrébb jelölt meg. Nem kerül be akkor, ha az adott osztályt nem az első helyen jelöli meg, és az előrébb megjelölt helyen, vagy helyek valamelyikén - vagyis máshová - felveszik. Hasonlóan kell értelmezni a rangsort, ha egy képzés esetén a felvehető létszám („fél osztály”) 16 fő.

Az a tanuló, akinek a sorszáma 32-nél nagyobb, szintén bekerülhet a 32 fős osztályba, hiszen az első 32 helyen rangsorolt tanuló közül valószínűleg nem mindenki választja az adott képzést az első helyen. Így akár a 48. helyen rangsorolt tanuló is felvételt nyerhet. Ezt azonban csak 2023. április 21-én tudjuk meg, amikor a Felvételi Központ a végleges eredményt elküldi az iskoláknak. Ezután tájékoztatjuk a jelentkezőket az eredményről.

 Tagozatkód  

Képzés megnevezése  

 Létszám 

 0450   Hat évfolyamos gimnázium  34 fő
 0451   Mezőgazdaság és erdészet (Erdésztechnikus)   32 fő
 0452 

 Informatika és távközlés
(Informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikus)

  32 fő
 0453  Gazdálkodás és menedzsment
(Vállalkozási ügyviteli ügyintéző)
  16 fő
0454 Szépészet (Kozmetikus technikus) 16 fő

 

A hatosztályos gimnáziumba jelentkezett tanulók és szüleik az ideiglenes felvételi listát az iskola titkárságán tekinthetik meg, illetve a 82/565-622-es vagy a 30/634-2265-ös telefonszámon érdeklődhetnek.

A felvételi eljárás keretében, az ideiglenes felvételi jegyzék közzétételét követően, 2023. március 23-24-én, a jelentkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a felvételi sorrendet az eredmények ismeretében módosítsák, illetve új képzési területet is megjelöljenek. A módosítási szándékot az általános iskolában kell jelezni.

Bármely kérdés esetén a 30 / 634 - 1390-es telefonszámon szívesen segítünk.

 Letöltés: Ideiglenes felvételi jegyzék - 2023 - 2024.pdf